Excel VBA Gyakorlatok

Excel VBA gyakorlatok pdf

Az Excel VBA (Visual Basic for Applications) programozási nyelv lehetővé teszi a Microsoft Excel automatizálását. Ha szeretnéd az Excel képességeidet a következő szintre emelni, akkor mondhatni a VBA elsajátítása kötelező.

Ha ezen az oldalon jársz, akkor már valószínűleg ismerkedsz a VBA-val, sőt akár már alap szinten tudsz Excel makrókat írni és minden vágyad, hogy gyakorolni szeretnél. Akár a munkád miatt kívánsz erősíteni Excel makró terén, akár érettségire készülsz, összeállítottam számodra egy példatárt, egy feladat gyűjteményt, különböző nehézségi szintű és változtatos VBA gyakorlatokkal. Ezeket Excel VBA feladatokat úgy szerkesztettem össze, hogy mindenki megtalálja a kihívást bennük és szélesítsék a tudásodat a témában.

A legjobb, ha úgy haladsz ha közben az ingyenes 10 leckés Excel VBA alapok online tanfolyam leckéit is olvasod hozzá, így a maximumot hozhatod ki.

A pdf első 5 oldalának letöltése

Kezdd el most, és emeld az Excel képességeidet a következő szintre az Excel VBA gyakorlatainkkal!

Az „Excel VBA gyakorlatok” pdf ára 9.990 HUF, amivel a blog fenntartását támogatod.

A lenti gombra kattintva a PayPal rendszerén keresztül tudod támogatni az blogot, mely után visszatérve az oldalra tudod letölteni a pdf-et, de e-mailben is elküldöm.

Excel VBA Gyakorlatok pdf

Izgalamas feladatok kezdőtől haladóig – Ár: 9.990 HUF

Akár a munkád miatt kívánsz erősíteni Excel makró terén , akár érettségire készülsz, összeállítottam számodra egy példatárt, egy feladat gyűjteményt, különböző nehézségi szintű és változtatos VBA gyakorlatokkal.